نحوه بلاک و رفع بلاک کردن مخاطبین در واتساپ

در برنامه واتساپ شما می توانید با بلاک (مسدود) کردن برخی مخاطبین از آنها هیچ تماس، پیام و تغییر وضعیتی دریافت نکنید.

البرز فاوا نیوز؛ اگر بدنبال رفع مسدودیت حساب واتساپ خود هستید این مقاله را بخوانید.
بلاک (مسدود) کردن مخاطبین

در واتساپ به قسمت گزینه‌های بیشتر > تنظیمات > حساب کاربری > حریم خصوصی > مخاطبین بلاک(مسدود)  شده بروید.

افزودن را بزنید.

مخاطب مورد نظر را جستجو یا انتخاب کنید که بدین ترتیب مخاطب انتخاب شده به لیست بلاک شده ها اضافه خواهد شد.

راه های دیگری نیز برای بلاک کردن یک مخاطب وجود دارد:
  • گفتگو با مخاطب مورد نظر را باز کنید و سپس گزینه‌های بیشتر  > بیشتر > بلاک(مسدود) کردن > بلاک(مسدود)  کردن را بزنید.
  • گفتگو با مخاطب مورد نظر را باز کنید و سپس روی نام مخاطب > بلاک(مسدود) کردن > بلاک(مسدود) کردن را بزنید.
بلاک (مسدود) کردن یک شماره تلفن ناشناس

در واتساپ گفتگو با شماره تلفن ناشناس را باز کنید.

بلاک (مسدود) کردن را بزنید.

دوباره بلاک (مسدود)  کردن را بزنید.

اگر پیام از شماره تلفن ناشناس هرزنامه باشد، گزینه انتخاب گزارش و بلاک (مسدود) کردن را دارید که آن شماره را گزارش داده، بلاک (مسدود) خواهد کرد.

توجه:

پیام ها، تماس ها و تغییرات وضعیت مخاطب بلاک (مسدود) شده برای شما قابل رویت نبوده و هرگز به شما تحویل نخواهد شد.

آخرین بازدید، حالت آنلاین، تغییرات وضعیت و تغییرات عکس پروفایل شما دیگر برای مخاطبین بلاک(مسدود)  شده قابل رویت نخواهد بود.

بلاک(مسدود)  کردن یک مخاطب او را از لیست مخاطبین شما یا شما را از لیست مخاطبین دفترچه تلفن وی حذف نمی کند. برای حذف یک مخاطب باید او را از دفترچه تلفن گوشی حذف نمایید.
رفع بلاک(مسدود) مخاطبین

در واتساپ به قسمت گزینه‌های بیشتر  > تنظیمات > حساب کاربری > حریم خصوصی > مخاطبین بلاک(مسدود) شده بروید.

روی مخاطب مورد نظر بزنید.

رفع بلاک(مسدود) {مخاطب} را بزنید. حالا شما و مخاطب خواهید توانست از یکدیگر پیام، تماس و تغییرات وضعیت دریافت نمایید.

  • راه دیگر این است که مخاطب بلاک(مسدود) شده مورد نظر را جستجو کنید > روی نام او بزنید و نگه داریدد > رفع بلاک(مسدود) {مخاطب} بزنید.
توجه:

اگر مخاطبی را از بلاک(مسدود) بودن خارج کنید، پیام‌ها، تماس‌ها، تغییرات وضعیتی را که در این مدت ایشان به شما ارسال کرده اند، دریافت نخواهید کرد.

اگر بخواهید بلاک(مسدود) بودن مخاطبی را که قبلاً شماره‌اش در دفترچه تلفن گوشیتان ذخیره نشده، رفع کنید، نخواهید توانست آن مخاطب یا شماره تلفنش را در دستگاهتان بازیابی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *